Uudelle kävijälle

Kiinnostaisiko sinua luova yhdessä tekeminen esimerkiksi taiteen, musiikin tai käsitöiden parissa? Entäs monipuoliset mahdollisuudet kokeilla, harrastaa, luoda, tutustua ja kehittää? Voit osallistua just niihin ryhmiin mitkä sinua kiinnostaa, ryhmiä on laidasta laitaan. Jos ryhmiin osallistuminen ei juuri nyt innosta niin voit tulla Kuohuun ihan vaan viettämään aikaa ja tutustumaan mukavaan porukkaan tai vaikka tekemään jotain omaa projektia, tarjoamme siihen tilat ja välineet.

Työntekijät ovat paikalla kaikkia kulttuuripajalaisia varten. Kulttuuripajan toimintaan voi osallistua elämäntilanteesta riippumatta ja osallistuminen on aina vapaaehtoista.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat saada lisää tietoa, niin työntekijät vastaavat mielellään kysymyksiisi.
Voit esimerkiksi soittaa, laittaa viestiä tai ottaa meihin yhteyttä etusivulta löytyvän lomakkeen kautta!

Kulttuuripaja Kuohu


Kulttuuripaja Kuohussa pääset osallistumaan monipuolisiin ja maksuttomiin toiminnallisiin ryhmiin. Ryhmien lisäksi voit tulla myös vapaasti hengailemaan ja kahvittelemaan viihtyisiin tiloihimme. Lisäksi järjestämme eri teemoilla olevia pop up -pajoja sekä koulutamme säännöllisesti uusia vertaisohjaajia. Toimintamme on suunnattu 18-35 -vuotiaille.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram