Kulttuuripaja Kuohu

Kulttuuripaja Kuohu on STEAn rahoittamaa ja Pohjois-Karjalan Mielenterveydentuki ry:n hallinnoimaa, nuorille aikuisille suunnattua toimintaa. Toiminnan tavoitteina on edistää nuorten elämänhallintaa ja toimintakykyä, sekä omien vahvuuksien tunnistamista ja niiden esille tuomista. Lisäksi tavoitteena on nuorten sosiaalisten suhteiden lisääntyminen. Kuohun työntekijöiltä saa yksilöllistä tukea ja ohjausta esimerkiksi tulevaisuuden suunnitteluun, kuten opiskelu- tai työpaikkojen hakuun tai keskeytyneiden opintojen jatkamiseen. Kulttuuripaja ja vertaisohjaajatoiminta on tarkoitus vakiinnuttaa osaksi nuorille aikuisille tarjottavia palveluja Joensuun alueella.

Kulttuuripaja Kuohu sijaitsee Joensuun keskustan ytimessä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kulttuuripaja Kuohu


Kulttuuripaja Kuohussa pääset osallistumaan monipuolisiin ja maksuttomiin toiminnallisiin ryhmiin. Ryhmien lisäksi voit tulla myös vapaasti hengailemaan ja kahvittelemaan viihtyisiin tiloihimme. Lisäksi järjestämme eri teemoilla olevia pop up -pajoja sekä koulutamme säännöllisesti uusia vertaisohjaajia. Toimintamme on suunnattu 18-35 -vuotiaille.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram