Kulttuuripajamalli

Kulttuuripaja Kuohun toiminta perustuu “ohjattu toiminnallinen vertaistuki” -malliin.  Kulttuuripajan toiminnan ytimessä ovat yhdessä tekeminen ja vertaisuus. Kulttuuripajan ryhmiä ohjaavat pääasiassa koulutetut vertaisohjaajat ja työntekijät toimivat taustatukena. Vertaisohjaajat suunnittelevat ja ohjaavat kulttuuripajalla erilaisia toiminnallisia ryhmiä, joiden sisältö määrittyy heidän vahvuuksistaan sekä mielenkiinnon kohteistaan. Kulttuuripajan toiminta on täysin kävijälähtöistä. Kaikki kävijät pääsevät vaikuttamaan yhteisön ja sen toiminnan sisältöön.

Lue lisää Minun kulttuuripajani kirjasta:

Kulttuuripaja Kuohu


Kulttuuripaja Kuohussa pääset osallistumaan monipuolisiin ja maksuttomiin toiminnallisiin ryhmiin. Ryhmien lisäksi voit tulla myös vapaasti hengailemaan ja kahvittelemaan viihtyisiin tiloihimme. Lisäksi järjestämme eri teemoilla olevia pop up -pajoja sekä koulutamme säännöllisesti uusia vertaisohjaajia. Toimintamme on suunnattu 18-35 -vuotiaille.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram