Torstai


Tutustumispaja klo 13
Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!
Tutustumiskäynnille voi tulla myös muunakin ajankohtana, sovi aika ohjaajien kanssa.
Tutustumispajassa tarjoamme kesän ajan jäätelöä:)

Rokkikynnet 11.7. klo 13
Maalataan ja koristellaan ohjatusti omat tai kaverin kynnet.


Kortti-ilta 11.7. klo 14
Pelaillaan erilaisia korttipelejä ja vietetään rennosti iltapäivää yhdessä. Ryhmään voi osallistua vapaasti ja kokeilla mitä peleistä haluaa ja myös ehdottaa pelattavia pelejä itse.

Pelipiknik 18.7. klo 13-15
Tule viettämään mukavaa hetkeä Sirkkalanpuistoon erilaisten lauta-ja/tai ulkopelien pelaamisen merkeissä. Tarjolla pientä evästä. Lähtö Kuohulta klo 13, ilmoita jos saavut paikan päälle itsenäisesti. Jos sää on viileä tai sateinen niin ryhmä kokoontuu Kuohulla sisätiloissa. Ilmoittautumiset 12.7. mennessä, ilmoitathan samalla myös mahdolliset ruoka-aineallergiat tai erityisruokavalion.

Leffa 18.7. klo 15.30-17.30
Tässä ryhmässä katselemme yhdessä elokuvia. Osallistujat saa tuoda omia DVD-elokuvia, joista äänestetään katsottava elokuva.


Kulttuuripaja Kuohu


Kulttuuripaja Kuohussa pääset osallistumaan monipuolisiin ja maksuttomiin toiminnallisiin ryhmiin. Ryhmien lisäksi voit tulla myös vapaasti hengailemaan ja kahvittelemaan viihtyisiin tiloihimme. Lisäksi järjestämme eri teemoilla olevia pop up -pajoja sekä koulutamme säännöllisesti uusia vertaisohjaajia. Toimintamme on suunnattu 18-35 -vuotiaille.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram